Вечно гонех някакви задачи,
бързах този свят да го открия,
ала все по-бавно взех да крача.
Осъзнах - животът е магия.
Щом си жив, на някого си нужен,
усмихни се с вяра и надежда,
а с доброто ако пък си служиш,
сред чедата божи се нареждаш.
И не чакай Новата година,
а прости на всеки по човешки.
Както старата и тя ще мине,
не повтаряй глупавите грешки.
Аз самата вече го направих
и очаквам бъдещето с радост.
Нека е закичено със здраве
за деца, за възрастни и млади!
© Nina Sarieva All rights reserved.