Мъжете, ма така сме лесни,
за игрите на жените,
стигат потничета тесни,
да не казвам за полите...
Изплезваме пред тях езичета,
въртим опашчици послушни...
Ех, пораснали момичета,
дали не сме ви често скучни?
Така добре сме програмирани,
че ясни сме ви толкоз, факт!
Очички палаво гримирани,
краче... и гони ни инфаркт...
Една въздишка, уж нечута,
но ето, припка запъхтян
мъжът, във ролята на шута,
загубил мозъче до грам...
А щом се люшне деколтето
краката мъжки ни предават.
Вълните му, като морето,
поглъщат ни... и побеждават...
А вие със невинни хватки
и постъпки "най-случайни"
превръщате ни в стадо патки -
Ех, вашите игри и тайни...
Във ръчичките ви нии, уж твърди,
а по сме меки от памуче...
От агънцата до овните дърти,
мъжете сме за вас известен случай!...
Женички мили, мисля, че познах,
но ловко ще ми кажете, че съм във грешка...
Какво да кажа? Освен, че щом с жена играя шах,
то във ръцете й... съм по-безсилен и от пешка...
29.06.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.