Jun 1, 2022, 10:36 PM

В новия ден 

  Poetry » Free verse
177 0 0

Добро утро, забързани хора!
Добро утро и в новия ден!
Нека той бъде добре подреден
и с усмивки докрай зареден.
Но не бързайте за сметка на всичко. 
Не пропускайте новия шанс.
Че времето не ще се завърне
и живота напред ще си мръдне.
А от нас си най зависи
да си напишем добри летописи... 

_Алекса_

© Роси Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??