Oct 30, 2007, 10:47 AM

В обятията ми 

  Poetry » Other
1069 0 9
Със вкус на липса по отминалите сладости
се рони бавно сутринта,
дъждът приглася на мелодия забравена,
а споменът рисува носталгично
картината на младостта...
Пропукани минути, открили празнотата в моя ден
и листопадни мисли уловили
да се ветреят есенно във мен - 
та утрото ми с аромат на пролет
и с минало са овкусили...
***
Аз скрих във своите обятия
китарен звън и звезден прах,
от шепата си спомен с вятъра
изпратих... После полетях...

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??