Dec 5, 2023, 3:54 AM

В очакване 

  Poetry » For kids
296 3 7

 

Тясно е отново у дома,
а сърцето пърха нашироко.
Край на самотата и студа.
И стрелките гонят се с посока.

 

Празник е. Елховата гора
подари ни кичеста елица.
Грейналите детски личица
на върха свалиха й звездица

 

истинска от ясното небе - 
на добрия старец да покаже
пътя, та награда да даде
на послушни за минута даже.

 

Хванати щастливо за ръце
в разноцветна плетеница гъста,
чудотворно да ни изведе
в светлината, с любовта и кръста.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??