Apr 25, 2017, 7:16 PM

В очакване на нещо ново! 

  Poetry » Other
334 0 0

Мълчиш и все си грешка,  
говориш и пак да няма смисъл.
Ядовете трупат се със сила,
а  думите прозират от страни.

 

Въпросите нарастват бързо, 
от необмислени дела,
а отговорите се подмятат,
опрощаващи техните слова.

 

Обяснения ненужни, речи...
блъскат в твърдата скала,
разбиват се на парчета малки,
ставащи на пух и прах.

 

Времето измива всичко лошо,
за да дойде следващо добро,
макар да няма ново скоро,
очаквано с нетърпение е то.


 

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??