Sep 9, 2009, 10:06 AM

В очите ти оглеждах небесата 

  Poetry
775 0 2


   В очите ти оглеждах небесата


През гъсти мъгли денят попи в нощта,
като вода в пясъка.
Гората спяща остана в златистата мрежа
на вятъра буен.
След дългата буря с възбуда дъга
озари небесата,
която нежно оглеждах и виждах в очите ти.

В съня ти видях аз живота си.
Изумена, съдбата разкри искрата в душата ми.
Усетих лъчите от зората на дните си
и всяка чиста звезда от небето
остана снежнобяла в сърцето ми.

© Арвелс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??