Mar 12, 2009, 7:55 AM

В онази нощ 

  Poetry » Love
627 0 3

                                                      На моите големи сладуркoвоци -
                                                                  Росето и Коко



В онази нощ аз видях нейното рамо,
красивите очи и дрехите и бели,
тя бе там, на пътеките опустели,
и чаках я, за да я прегърна само.

Но бе тъмнина непрогледна,
а тя се отдалечаваше от мен,
не тръгнах след нея - бях твърде изморен,
това сякаш беше нашата нощ последна!

Сутрин рано слънцето проблесна
и докосна пак то моето влюбено сърце,
отворих леко очите си и протегнах ръце,
видях - пътеката е близо - пътят извървян...

В онази нощ аз мислех си, че и ти
бавно, бавно изчезваш в мрака,
но сега слънцето отново навън блести
и денят, изпълнен с радост, мене чака!

             11.III.2009 г.
                   15 часа.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Е не съм съгласна с Били, и то защото не усетих тук онова силно чувство,което присъства в творчеството ти.А и всеки изпада в творческо безсилие -това беше шега.Добро е, но може още.
  • определено най-доброто ти стихотворение! поне по мое мнение! браво!
  • Дано всеки твой ден да е пълен с радост!Поздрав.
    П.С. виж си посвещението "сладурковци" не е както трябва
Random works
: ??:??