Jun 1, 2010, 9:16 PM

В памет на баща ми 

  Poetry » Other
1651 0 9

*  *  *

                                 В памет на баща ми

 

Първият дъжд на деветия ден

изми му душата.

Към необята

ще тръгне спасен...

 

Богородицата сияйна

за ръката го води.

 

Вечността е безкрайна,

да не броди

изгубен, самотен,

свещица запалвам -

светъл да му е пътя.

 

Довиждане!
Сбогом!

Мъчно ми е, не отричам.

Отивай спокоен -

аз те обичам.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??