Nov 5, 2008, 2:58 PM

В Памет на най-лъчезарното момиче 

  Poetry
1006 0 1
Дните си минават,
но болката от липсата и случилото се остава!
Споменът за едно Розово човече,
което остави незаличима следа в нашите сърца!

Едно лице,една усмивка,
които показваха посоката в тъмнината!
Едни лъчи, които правеха по-красив и мрака!
Да! Онази усмивка, онзи глас,
които правеха щастлив всеки от нас!

В една нощ ужасна всичко това угасна!
Остана да гори споменът в нашите сърца
и надеждата, че е добре - там, където е!
С мисълта, че един ден пак ще се срещнем!

Почивай в мир, Розово човече! Не заслужаваше това! Винаги ще си в нашите сърца!
                                                                          (22.06.1990 - 17.04.2008)
         

© Стойка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??