Ти беше Ангел Небесен,
ти пееше с ангелски глас,
ти беше Божи дар,
който Бог даде на нас!
Имахме те за толкова малко
и Господ от нас те отне,
липсваше му неговото свидно дете.
Ти беше Звезда на Земята,
сега си в небосвода син!
Ще озарявяш пътя ни отгоре,
оставяйки светла диря, по която да вървим!!!
Sekogas Ke Ostanes Vo Nasite Srca !!!
© Белослава Енчева All rights reserved.