Jul 25, 2012, 3:35 PM

В планината 

  Poetry » Other
436 0 0

В планината

 

Шуми поточе  в планината,

снага извива, отеква като звън.

Дърветата, надвесени над него,

смеят се весело навън.

 

Погледът ми дивна шир обхваща,

люшнал се в мене като сън.

Тук животът сякаш друг е,

с колко красота ни е дарил!

 

Миг прекрасен, ти разбираш

колко съм щастлива тук.

Слушам как птиците над мен пеят,

как всичко тук живей в мир.

 

Вървя сред тази природа,

ухаеща с мириса на горските цветя.

Колко тайни тука е събрала

тази моя родна планина!

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??