Oct 31, 2011, 10:18 AM

В прав текст 

  Poetry
532 0 4
Творците, казват, са чувствителни души?!
Сред тях поетите са най-добри!
И пишат в своите творби
за честност, справедливост и мечти…
Извайват те изтънчените си слова
и чакат ръкопляскане от цялата Земя!
И само те са най-добрите хора!
Не искат нищо - само снимка с “отбора”.
Не са коварни, корумпирани и зли?!
Не ползват връзки, за да блеснат?!
Но някой все едни и същи
"навира" ни пред нашите очи!
А тук по нашите ширини
творците с големци не пият?!
Успехите си всеки тук гради
с талант и труд, без никакви игри?!
Вселената редовно си поплаква
с горещи  падащи звезди.

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря на всички! Поздравявам ви с денят на Народния будител! Пишете песни като Чинтулов,, творете с духа на Ботев и възпявайте като Вазов!
  • Верно си "Явление",брато.
    Не всеки може да напише такова нещо
  • Има замисъл някакъв, но малко римите ми идват в повече, особено в първите редове!
  • Много точно и истинско!Поздрав!
Random works
: ??:??