Aug 31, 2008, 8:24 PM

В правия път 

  Poetry » Phylosophy
518 0 6

В правия път

еднакво вървят.

Еднакви дървета

без сенки растат.

Смехът е един,

сълзите - лукс,

кръгом и напред

и насън - наизуст.

По-бързо от луд

на бяла стена

изкачвам си стълбата

и не със крака.

Надолу е връх,

небето - земя?

Само след миг

и

ще разбера.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??