Nov 30, 2022, 2:53 PM

В процес на летене 

  Poetry » Love, Phylosophy
214 1 3

Всеки пада преди да полети.

Всеки тъне на дъното в калта.

Но другите все пак стигат до звездите,

а моите крила са слаби за това.

 

Все нещо намира се. И спира

всеки мой опит за летене.

Птица без криле от агония умира.

Без теб умирам точно като нея.

 

Защото само ти движиш ме нагоре.

На вълшебство може би прилича.

Виждам: прилича май на полет.

Летя само, когато ме обичаш…

 

 

© Ангела Топалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??