Oct 31, 2009, 8:04 PM

В прослава на речта ни 

  Poetry » Civilian
567 1 12

                 По случай Деня на Будителите

 

Днес на Българската реч

нека отдадем прослава!

Че отблизо и далеч

всички Тя обединява.

 

Пръснати сме по света.

Тоз живот не знай предели.

Но ако не беше Тя,

как ли бихме оцелели?

 

Да Я пазим чиста, свята,

нека все над Нея бдим!

С РОДНАТА НИ РЕЧ богата

своя дух да съхраним!

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??