Aug 24, 2021, 12:17 AM

В рамка на „хайку“ и ропалистично 

  Poetry
125 0 0

на народеца
дариха външни сили
безизходица

 

................................................

 

на
народеца дариха
външни сили безизходица

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??