Sep 20, 2008, 9:33 PM

В ръцете ти 

  Poetry » Love
1008 0 15

Вълшебно е, когато ме рисуваш

със връхчета на пръсти електрически.

Неземно е, когато ме целуваш

със устни невъзможни и космически.

 

Стопяваш ме, когато ме прегръщаш

със жегата във твойто тяло.

Измамна ли съм като ме превръщаш

от всяка моя клетка в цяло?

 

Изгаряш ме като пустинен огън!

Стопяваш всичките ми сетива.

След тебе знаеш ли, не мога

дори да дишам... Самота...

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??