Dec 17, 2017, 7:25 PM  

Окрилени думи.. 

  Poetry
525 0 1

 Думите ми полетяха...
с крилете на любовта отлетяха
в безкрайната синева на световете...
до сърца благословени...
... и в тишина споделени...
прегърнати спомени събуждат...
... мечти в мечтание съграждат...
семенца за Чудеса и Щастие посяват
и то не само по Коледа...
и то не само в сънища...
то чудесата се случват за всеки...
докоснат...
от вълшебните искри на любовта...
и никога не закъсняват...
винаги наяве... и винаги навреме...
за всеки...
като Раждане...
като Зов...
като Вълшебна приказка...
като Живот...
като Дни за Обичане...

 

Соня Георгиева

© Соня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наситено с емоции и благонадеждно! 🌻
Random works
: ??:??