May 6, 2010, 11:36 PM

В шепите на музата... 

  Poetry » Other
667 0 20

Прерязаните вени

на тъгата

все още дишат

в дълбините на страха.

Животът срича

приказката на съдбата

и с показалка-сън

докосва го смъртта...

 

А радостта

танцува още гола

в прегръдките

на бъдещия миг...

И в шепите

на музата подскача

нетърпелив

и необръснат стих...


 

 

http://www.youtube.com/user/62angelo#p/f/9/yz1Z-lzCpLE

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??