Oct 15, 2022, 11:24 AM

В спектакли романтични на душата 

  Poetry » Love, Other
718 3 4

В спектакли романтични на душата

ти винаги си главна героиня.

Прекрасна и пренежна и префина

явяваш се сияйно с изненада.

 

Ти винаги си главна героиня

в театъра на моите мечти

и чувствено таланта ти блести,

с чаровност на омайваща княгиня.

 

В театъра на моите мечти

вълшебница си ти на любовта.

Призванието ти е добротата,

която е богатство за света.

 

Вълшебница си ти на любовта

в спектакли романтични на душата.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??