Apr 12, 2006, 9:47 PM

В СРЕДНОЩНИЯ ЧАС 

  Poetry
562 0 1

 

 

Някъде в среднощния час

тиха музика свири за нас.

Ние сме сами -

само Аз и Ти.

Към тебе гледам в захлас

и мисля дали

е настъпило вече

нашето време

на щастие и мечти

под тези ярки звезди.

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??