Sep 29, 2023, 9:03 PM

В стария град 

  Poetry » Love
111 0 0

 

     В стария град

 

В любимия, стария град

небето е същото синьо.

В любимия, стария град

реката говори ми мило.

 

И ето я пак есента,

със багри целува земята.

И ето я пак есента,

докосвам с ръце красотата.

 

Всред чудния жълт листопад

притихва във мене сърцето.

Всред чудния жълт литопад

живее във мене детето.

 

В любимия, стария град

аз чакам тук стъпките твои.

В любимия, стария град

пак всички мечти ще са мои.

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??