Все по-изкусно мракът се стреми,
душите детски подло да разложи.
С отровно зли, невидими стрели,
заблуждаващи идеи да предложи.
Безценното опитва да обезцени,
с прикрита хитрост граденото да срива.
Безстойностното в миг да остойности,
но Светлината има сила да открива.
© Мария All rights reserved.