Dec 5, 2013, 10:54 PM

В съня ми 

  Poetry » Love
612 0 1

То беше само сън -

от устните ти ненаситно пих,

стопих и болката и самотата,

а после стана светло като в стих,

дочувах ударите на сърцето в тишината.

Отнякъде долитна нежна песен

и всичко бе окъпано в любов,

светът със тебе беше интересен,

красив и слънчев, светъл, нов.

Събудих се... и трескаво шептях,

към спомените втурвах се и тичах,

пред никого за нищо нямах грях,

освен пред този, който ме обича.

© Адриана Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Грях...сърцето не признава такива категории.
Random works
: ??:??