Sep 27, 2021, 1:03 AM

В съня ми ти се връщаш... 

  Poetry » Love, Strict forms
706 5 8

В съня ми ти се връщаш... Полъх жив

отново ме прегръща с топлина.

Светът ми се обагря с дух красив

и чувствам възродена светлина.

 

Ефирната ти същност - о, Жена -

мечтанията ми възпламенява.

В молитвите сърдечни си една

и твоя чар сияйно окрилява.

 

Китарата вълшебно обновява

със влюбени мелодии душата.

Надеждата зовяща с глас споява

на стиховете вярата пресвята.

 

Не ще си тръгнеш ти от мен. Оставаш

каквато бе... и ще ме вдъхновяваш.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??