Aug 14, 2015, 11:25 PM

В тишина 

  Poetry
304 0 5



Времето е спряло –

няма днес,

няма утре,

само

пусто

сега...

Ще е така,

докато слънцето

и луната

не спрат да отброяват

липсата ти

в тишина.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??