Oct 4, 2012, 1:41 PM

В тишината избуява чувство властно 

  Poetry » Love
711 0 3

В тишината избуява чувство властно,

в което с теб сме пулс и още нещо –

толкова голямо и така прекрасно,

че душите ни стават все по-горещи.

 

Изпращам ти светли ласки по звездите.

Отвори прозореца за нощна свежест

и ще ме усетиш, там някъде в косите,

как ти прошепвам: Ти си моята прелест.

 

Било е винаги вечер в утро да прелее.

Нашата любов не може да се обори

и всички хора до край ще вярват в нея,

защото днес със сърцата си говорим.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??