Apr 24, 2009, 7:16 AM

В търсене на... ламята 

  Poetry
477 0 7

По-жестока си ти от ламя.
Тя триглава е, ти си тримислена,
тя бълва огън от всяка уста,
ти ни веднъж не изрече истини...

Тя е цялата в люспеста броня,
ти се шляеш с мини полички,
тя е бавна, тя е тромава,
ти бързаш, все преди всички...

Златна ябълка къса си тя,
ти пък късаш моите нерви.
Не съм срещал реално ламя,
но срещите ми със теб са  черни...

В приказки се разхождам все,
ха дано да срещна ламята...
Но попадам аз все на мъже,
съпоставящи с нещо жената...

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??