Aug 28, 2009, 5:40 PM

В търсене на любовта 

  Poetry » Phylosophy
778 0 0

Целуваш устни
оголват зъби,
думи гнусни 
растат кат гъби,
усмивки търсиш
сълзите жънеш,
в щастие се гърчиш
сред мъка се пънеш,
гребеш с ръце
нагоре плуваш,
пазиш сърце,
за да не тъгуваш.
И пак усмивка
по теб се цели,
случайна забивка
като зрънце те мели.
Любов сънуваш,
ръка протягаш,
за нежност бушуваш,
„загивам” спрягаш.


© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??