Jul 5, 2010, 9:57 AM

В златно 

  Poetry » Other
691 0 19

 

 

 

Една пеперуда кацна на цвете,

крилата разпери, деня оцвети.

В слънчево златно превърна и двете -

пеперуда с цвете – две златни сестри.

 

Прегърнати, литнаха право нагоре,

паяжинна люлка допряха с крилца

за кратка почивка и нежна опора,

готови за път - две златни сърца.

 

Дълъг е пътят до слънцето жарко,

трябва и сила, любов, и мечти.

Щом стигнат до него, ще греят по-ярко -

златното слънце с две златни сестри.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??