May 30, 2016, 5:45 PM

Ваканция 

  Poetry » For kids
1378 0 10

На учебната година

вече дойде краят.

И ваканцията дълга

почва, всички знаят.

 

Морските вълни ме канят,

ще се гмурна лесно.

А в гората пък ще слушам

на щурците песен.

 

Слънце, топлина ще сбирам,

цял ден ще играя.

Завали ли, книжка взимам,

аз ще ви призная.

 

Хей, ваканция любима,

срещаме те с песен.

Сбогом, наша класна стая,

чакай ни наесен.

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??