Sep 17, 2008, 10:37 PM

Ваканцията свърши 

  Poetry » For kids
1485 0 5

ВАКАНЦИЯТА  СВЪРШИ

 

Голямата ваканция приключи,

отново тръгна всеки да се учи.

 

Задачки трудни имам да решавам,

ще трябва, значи, много да внимавам.

 

Нали съм второкласник - пиша, пиша,

а мама ми диктува и въздиша.

 

Навярно като  мен и тя мечтае

навън със топката да поиграе.

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??