Вали. В душата ми е болка и мрак.
Вали. Капките дъждовни са мойте сълзи.
Вали. Виждам те пред мене пак.
Вали. Отчаянието черно в сърцето пълзи.
А навън все така вали.
Защо предаде обичта ми?
Защо заби ми нож в гърба?
Защо на нея ти я даде?
Защо на мен се подигра?
Навън все още вали.
Дали ще спрат с дъжда и мойте сълзи?
Дали ще спре с дъжда да ме боли?
Дали ще спре с дъжда сърцето да тупти?
Не зная, защото продължава да вали.
© Ани Хаджиева All rights reserved.