Mar 3, 2009, 5:49 PM

Вали светлина 

  Poetry
561 0 10


Мрак сред дърветата пада,

ехо птичите песни отнася,
шепот в тревата заспива...

Вятър
с водата заиграва...
сдипля малка вълна,
тя нараства,
на пръсти се повдига,
снага извива
и в премала,
главица върху брега полага...

Езерото притихва...
С длан ветрецът го гали,
то потръпва...
върху му лунни мушици
с пируети се пръсват,
проблясват мамещо
и притихват...

Гората спи...
Бавно над езерото
светлина от луната
вали
...



   

МУЗИКА

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??