Не ме гледай така!
Ако искам ще ти изневеря!
На сърце и разум не робувам.
Мога с греха да попалувам.
Дисекция на миналото правя
и любов комай не се явява.
От мъжете май не съм патила.
Всичко сама съм си сторила.
Любовта, заради самата нея съм обичала.
И сълзи "вятърни" съм проливала.
Мечти, такива "болнични" съм имала
и лудости кат' дарове раздавала.
Ех, какво да правя с моя милост,
щом така живяла съм без милост?!
Всички вие ми кажете,
що да правя със мъжете?
© Пепи Оджакова All rights reserved.