Jan 13, 2017, 1:13 AM

Ванилия 

  Poetry » Love
952 4 7

Недей с кадифе да се галиш във дните ми,

копнеят за изгреви с капки безвремие.

Събличай и тайните, скрити в очите ми,

обичай, смали ме от гордост в смирение.

 

Не ми подарявай възлюбено вричане,

ванилово-нежни и бели желания.  

Не искам от пролетни рози обичане –

стенания тихи в сладкишни ухания.

 

Вземи си обратно милувката медена,

сметана от облак е, сладостно-хрисима.

Хвани ме в омая, с окови изплетена,         

оттук до безкрая да бъда зависима.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??