Mar 22, 2012, 12:51 PM

Вдишвам 

  Poetry » Love
456 0 0

Ровя се из спомени и бъркам в стари рани...

Не мога нощем да заспя.

А имам нужда някой да ме хване

и да ме отърси от света.

Така да завали, че да се давя

в собствената си мечта.

А после и небето нека пламне,

готова съм да полетя!

Копнея да ме гали вятърът

и да се страхува бурята от мен...

Да мога да желая искрено

светът да бъде в моя сладък плен.

Аз искам да намеря себе си

в полетата от розови цветя,

и грееща да се разлея

по твоята гореща суета.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??