Jun 7, 2010, 12:05 AM

Вдяната... 

  Poetry » East forms
785 0 23

Вдяната радост

в иглата на тъга.

Зашита вяра.

       ...

Релси-минало.

Вагони от мигове.

Бъдеще-експрес.

      ...

Илюзия-сърп.

Окосени истини...

Спомен ухае.

     …

Буря от мисли.

Наводнения-чувства.

Счупени рими...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??