Jun 7, 2006, 9:07 PM

Вече не си ти... 

  Poetry
716 0 2
Имам очи,
но защо ми са те,
като не мога да виждам теб?
Не мога да зърна усмивката ти,
очите ти... лицето ти...
Имам слух,
но защо ми е,
щом не мога да чуя гласа ти?
Не мога да се докосна пак до
думите, които нежно ми шептеше...
Имам ръце,
но за какво са ми те,
щом не мога да съм до теб
и с тях да ме докоснеш,да ме погалиш?
Имам мисли,
но защо ми са,
като в тях си само и единствено ти?
Имам сърце,
но то така ме боли,
че вече не го усещам...
Няма за кого да бие,
щом не бие за теб...
Имам душа,
но тя е празна...
За какво ми е тя,
щом там вече не си ти...
Обичам те още,
но вече не си ти...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??