May 3, 2008, 2:19 PM

Вече пораснах 

  Poetry » Love
816 0 2

Защо това ми причини,

се питат моите очи,

защо това нарани,

което обичаше допреди?

Бързо ме захвърли и потърси другаде любов,

но не видя колко рани остави

след себе си без зов.

Но ти такъв си бил,

просто влюбено е било моето сърце,

чак сега разбирам

колко лъгана съм била, че обичана съм.

Ти такъв ще си останеш -

както беше допреди,

аз пораснах и не вярвам вече във мечти,

сега искам само да спре да боли

от това, че бях наивна

и повярвах, че има любов...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??