Вече е шумно, предколедно-пъстро,
вече е празнично-светло
и, любопитни, се вдигат на пръсти
в рокли вечЕрни дърветата.
Вече се стича ефирно очакване,
и се разтапя по миглите.
Вече. Със обич подреждам душата си,
цяла в надежди и стихове.
22.12.2006г
© Ружена All rights reserved.
Поздрав и усмивка.