Jan 12, 2014, 8:11 PM

Вече претръпнах 

  Poetry » Love
654 0 3

Вече претръпнах.
Нищо не ме боли. 
С всичко се примирих.
Страданието захвърлих
далеч от мен.
Сърцето - не тъгува.
Душата - лети.
Няма вече болка, нито печал.
Чувствата заключих
с катинар голям
и ключа на никого не ще дам.
Любовта я запратих надалеч,
зад девет планини, 
та чак в десета, 
за да не се връща
никога при мен.
За теб нищо не остана.
От сега в сърцето ти
ще има дълбока рана.

denisima - 31.05.2013 г.



© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??