Nov 30, 2006, 10:18 PM

Вече те виждам 

  Poetry
632 0 3


Думите ти казват, че държиш на мене,
Но в погледът ти виждам нещо противоречиво,
Защото щом от щастие сърцето ми се сгрее,
Усмихваш се, но виждам аз че е насила…

И всеки път щом имам нужда да поплача,

Болката си с теб да споделя,

Прекъсваш ме, щом стигна до средата,

За да ми кажеш как ти минал бил денят…

                        

И трябваше ми много време,

За да видя твойта истинска особа,

Много време, във което вярвах безрезервно в тебе,

А пък вътрешно разкъсваше се ти от злоба…

 

Сега те виждам вече,

Виждам как със завист ти към мен надничаш,

И когато плача, че не мога вече,

Прегръщаш ме, а зад гърба ми – маската си от лицето свличаш…

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??