Бях всичко за теб
и се стичах в очите ти.
И вчера, и утре...
и утре, и днес.
Но ето сега
в лицето на обеда
няма облаци, но...
няма и ден
Студено слънце.
Миг осветен,
в който умираше птица
... във полет.
Беше всичко за мен.
Но те скрих.
Дълбоко, дълбоко.
На лятото в пазвата.
Всичко беше за кратко.
Всичко свърши...
за миг!
..................
Ето ме. Тук съм.
Продължавам играта.
Ще се спъвам.
Ще падам.
След теб ще пълзя.
Ще се боря
до пълна победа.
Вече знам правилата
на тази игра.
© Анета All rights reserved.