Dec 6, 2012, 7:30 PM

Вечна любов 

  Poetry » Love
580 0 0

Красивите цвтетя на масата -
те винаги напомнят ми за теб.
За розата по пътя ни откъсната,
за спомена ми - даден и отнет.

 

И розата стоеше с дни
в бурканче пълно със вода.
Един ден се предаде и сломи,
пожълтяха нейните листа.

 

Дано тъй моята любов увяхне!

Дано като цветята е до време -
когато разделени са с водата,
умират и се свършва със туй бреме...

 

Но моята любов ще бъде вечна.
Аз винаги ще те обичам, зная!
И колкото да бъда грешна,
един ден туй пред всички ще призная!

 

Ще ме корят и ще ме съдят те,
със камъни ще ме замерват и със пръст...
Уви, не се отказвам аз от теб
и знам, до гроб ще нося този кръст!

© Симона Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??