ВЕЧНАТА
Отново спомените в мен бушуват
и сякаш съм на триста века,
и все едно, че съществувам
откак се е родил човекът.
И бях принцеса в златни накити,
робиня нечия съсипвана,
второ слънце бях за траките,
Земята райска и реликвата.
В борбата бях във всеки миг,
живот раздавах и отнемах.
И подвигът ми бе велик,
и нови територии завземах.
С велики гладиатори се срещах,
в двубой преплитахме си ний камите.
Кипеше ми кръвта гореща
и огънят гореше ми в очите.
Смърт мен не може да ме покоси,
аз вечна съм и съм безсмъртна.
С камата да ме прободеш дори,
ще възкръсна и ще се завърна.
© Дивата Лагуна All rights reserved.