Mar 20, 2007, 5:42 PM

Вечност 

  Poetry
664 0 9
Не искам да ми обещаваш вечност - във нея нека се загръща Бог, когато се усмихва на човеците... Не вечност - загърни ме със любов. От любовта си дом ми съгради, бъди ми - на душата - хляб насъщен, прегръщай ме, от мене ме пази, помни ме и при мене се завръщай... Това ми стига - днешният ти ден - забързан и поуморен, усмихнат.
На прага го посреща моят ден, под устните му влюбено притихва.

© Ружена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??