Dec 5, 2008, 8:12 AM

Вечност 

  Poetry » Phylosophy
878 0 28
            Вечност

Древност е. В Безкрая.
Извираме...
Разливаме се...
Съхнем...

Простих. Простиха ли? Не зная!...
Вечност!...
По дърветата
е мъхесто...

Дадох! И от друг получих...
Просто е!...
Почти
завършено...

Сега и Тук. Почти се случих.
Променям се...
Метаморфозно...

Умирам. И ще се родя...
Нима
е
сложно?...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??