Dec 2, 2016, 12:08 AM

Вечност 

  Poetry » Phylosophy
203 0 5

Светът- в размерите закръглен,

си тлее вечно, като въглен.

Достатъчна му е искрица

да срути стройната матрица.

 

Но ако тук се разрушава,

на друго място се създава.

Защото Космосът е вечен

и в мисълта ни – тъй далечен...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??